Over Ons

koffiebar-amsterdam-vanaut

Familie Bokazini

Laten we beginnen met de meest gestelde vraag, namelijk waar onze naam vandaan komt; Vanaut. Het is antwoord is -helaas- vrij simpel. Het betekent namelijk he-le-maal niks. Het is een zelfbedacht woord en het klonkt meteen goed. Sterke klinkers, en laten we eerlijk zijn, het is een mooi woord:)

Het concept is ontstaan als gevolg van een voorliefde voor koffie en bezoekjes aan unieke, leuke koffiezaakjes over de hele wereld. Al die ervaringen en liefde hebben we gestopt in Vanaut. Ons motto is: Als het gezellig is, is het Vanaut-waardig. En dan hebben we het natuurlijk over de meubels die ons -aparte- interieur vormen. Volgens onze klanten is de sfeer erg huiselijk en warm.

Wij vinden het fijn als klanten ons vertellen dat ze de positieve energie in Vanaut kunnen waarderen. Daar doen we het voor.

Maar Vanaut is meer dan alleen koffiebar waar je, in gezelschap van leuke mensen, koffie, thee of sapjes drinkt. Of super gezond luncht. Het is óók een winkel waar je graag shopt voor unieke kadootjes. Het aanbod van de producten in onze winkel verschilt per week. Want we zijn altijd op zoek naar, aparte, niet alledaagse producten die zowel wij als onze klanten kunnen waarderen. Althans, dat hopen we. Het is om die reden dat we ook geen grote voorraden hanteren.

Kortom, Vanaut is een gezellige huiskamer, waar je kunt shoppen, vergaderen, chillen of relaxen aan het water in onze tuin. Je bent welkom!